santenkraam.punt.nl
husseltje
Ik waarschuw u maar, dit logje wordt een husseltje. Want ik moet u natuurlijk nog vertellen over Rinke's weerzien met zijn latte-relatie, over mijn avonturen hier in de buurt met een stel speurders en u vraagt zich natuurlijk ook af: 'Hoe is het nu toch met Josje? Sipt zij nog steeds blootborstig in een hoekje?
 
Waar begin ik? Bij Rinke's latte-relatie? Dat is Anita. Zij woont diep in het zuiden met haar Nova en hoe het zo kwam dat zij Rinke's latte-relatie werd, ik weet het niet meer. Latte drinken was er niet bij gisteren op de camping in Hardenberg waar Anita nu met Nova kampeert, we waren meer in de stemming voor ijsjes. Geweldig leuk elkaar weer te zien. Annemieke, Bente, Timme en Elske waren ook naar de camping gekomen. Tof!
Mocht u kinderen rond zien lopen met vol getekende ledematen, maakt u zich dan geen zorgen, het is slechts een door Nova ingezette rage. Zij begon met stippen op haar benen tekenen (we hadden elk kind een etui met inhoud gegeven) en voor we het wisten werden er ineens hele kunstwerken op benen en armen getekend. Thuis blijft dit een terugkerend punt van strijd overigens. Nisse tekent graag op zijn handen, Rinke irriteert dat mateloos, terwijl ik het wel leuk vind, want zelf deed ik dat ook altijd graag.  Nu tekende er geen enkele ouder bezwaar aan en gingen de kinderen volledig loos. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het afscheid was fascinerend overigens. Nova probeerde een kus los te krijgen van Jip, maar Jip is zuinig op zijn kussen. En een man die hard to get is, is extra aantrekkelijk zo bleek maar weer eens. Sorry Nova, die kussen bewaart Jip alleen voor zijn vader, moeder en zusje. Zelfs Nisse moet het zonder stellen...

Dan vanmorgen. Met een groepje kinderen speurde ik de buurt af op jacht naar vossen.
Met zo'n clubje onder je hoede de buurt door, dat is dus echt heel erg leuk.
 

We bekeurden politie-agent meester Pieter (Jip's meester voor 2 dagen in de week) en bonden hem vast aan de lantaarnpaal toen hij niet wilde betalen. Nou ja, voor nep dan hè. 
 
 
Kijk nou, mijn speurders!  v.l.n.r en v.b.n.b. Carmen, Oaussaf, Mohammed, Nisse (die, zie ik ineens, hier verdomd veel op zijn vader lijkt), Sirad en Silke!

En dan Josje nog. Ons Josje dat echt zielsgelukkig is met haar zeemeerminnenjurk en zich er werkelijk prachtig in voelt. Ik heb haar maar niet ingelicht over de eh, luchtige achterkant van de jurk.
 
 
 
 
 
 
 

Reacties

Tijmen op 20-07-2011 16:10
Je gaat toch niet op je lichaam tekenen? Hoe kom je daar nu bij?
 
Goede zeemeerminnenjurk trouwens! En handig bij scheetjes, scheelt remsporen.
Esther op 20-07-2011 16:14
:)
expecting op 20-07-2011 17:47
haha, het was supergezellig met jullie en miekuh's clan. Echt genieten zoiets. Hoe die latte relatie ontstond, op twitter geloof ik, maar hoe we daarop kwamen? No idea. Nova snapte het echt niet, dat jip haar niet wilde kussen. Hij was zooooo leuk. Zucht. Zwijmel. Ik vind t stoer van hem. Hij weet gewoon wat ie wel en niet wil! Ze sliep vanochtend tot half tien! Even bijkomen van een geweldige dag x
sanneke op 20-07-2011 17:58
@ anita: haha, ik had het er met Jip nog over. 'Je had geen zin een kus te geven, hè?' 'Neuh, voor mij hoeft dat niet zo.' 'En Luca dan?' (z'n verkering sinds 4 jaar) 'Nee joh, nee!' 'Maar mij wel, hè?' Lachend: 'Ja, jou wel.' en ik kreeg er een dikke kus bij. Ja, Jip heeft daar schijnbaar zo zijn eigen ideeen over. Prima. Lekker joh, dat Nova zo lang sliep. Hier moest de hele meute er al vroeg weer uit, maar Neeltje heeft vanmiddag lekker bij geslapen.
Nicolet op 20-07-2011 19:21
Maar Josje kan het hebben, dat zie je zo. Wat leuk om zo je buurt eens op een andere manier te bekijken.
Nicolet op 20-07-2011 19:23
PS Vergeet ik helemaal te reageren op het eerste deel van je log (las het in 2 stukken krijg je dat). Wat heerlijk zo een middagje te vertoeven op de camping met de Miekuhclan en Nova en Anita. Heerlijke foto's
Miek op 20-07-2011 21:58
Haha, de Miekuhclan vond het ook "écht héél gezellig mama!" en ikke ook, jammer dat we voor het eten weg moesten. Op de terugweg (nog géén 10 min!)sliep Timme al bijna. En vanmorgen kreeg ik ze niet wakker:) Elske sliep uit, dat mocht. Ik ga nu eens kijken hoe mijn fotoos zijn geworden, die van mijn meiden is echt heel leuk gteworden San! En haah, die kritische Elske die door twee kunstenaars tegelijk onder handen wordt genomen, briljant:)
 
Dankjewel voor je gastvrijheid, Anita!
Oh en de taart, was die nog lekker?
Miek op 20-07-2011 22:24
oh en josje, mooi hoor! volgende project is zo'n goud laminee (of hoe noemde je die stof?) lingeriesetje? ;)
sanneke op 20-07-2011 22:32
@ miek: wahaaa! Voor Josje of voor mezelf? Enne, goud lamée, jezelf er mee lamineren is ook zo wat. ;)
Miek op 20-07-2011 22:59
oh! Hahahahhaa! Nou, het zou je vast prachtig staan. Goud gelamieerd. Hahaha! (Een degelijke slip voor Josje will do, denk ik).
Cisca op 21-07-2011 03:19
Haha, die reactie van Tijmen!
Door op 22-07-2011 11:08
Fijne kiekjes weer! Heerlijk hè, al die bloggezelligheid.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl